ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Giethoorn - Overijssel

  Suppen in Giethoorn? Een leuke manier om dit waterstreekdorp in de kop van Overijssel eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving van Giethoorn, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Giethoorn (9 km)

  Giethoorn is een idyllisch dorpje in Overijssel waar talloze rietgedekte boerderijen zijn gebouwd op kleine veeneilandjes. Deze eilandjes zijn met ruim 170 houten bruggetjes zijn verbonden. Via deze sup route maak je kennis met het 'Hollandse Venetië'. Ga wel op tijd op weg met je sup board, want het kan erg druk zijn op het water rondom Giethoorn. Je start vanaf de kleine camping 't Achterhuus en supt zo een grote 'ronde'. Je supt onder andere door de beroemde Dorpsgracht, door de weilanden en terug via het meer De Bovenwijde. Midden in het meer ligt ook nog een eilandje. Tip: dit is een ideale plek voor een picknick. 

  Adres opstapplaats camping 't Achterhuus

  Ds. T.O. Hylkemaweg 42
  8355 CE, Giethoorn

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Giethoorn - Overijssel - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Giethoorn en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play