ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Zweden

  Suppen in Zweden

  Suppen in Zweden? Zweden kent vele mooie locaties om te suppen. Zo biedt Zweden sup routes door wateren als Göta Canal en prachtige Lake Fryken. Maar er zijn ook schitterende natuurgebieden zoals natuurgebied Nationaal Park Sarek. Wij hebben een overzicht gemaakt van sup routes en opstapplaatsen waar je jouw sup board te water mag laten. Ook hebben we aangegeven want de lengte en de duur en van de route is.

   

  Plan je sup route in Zweden

  Als je gaat suppen, wil je er zeker van zijn dat het gebied toegankelijk is voor suppers. In Zweden mag je niet overal suppen of je hebt een vergunning nodig. Daarom raden we aan om vooraf een route uit te stippelen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze routes heb je gelijk al een mooi overzicht van mooie opstapplaatsen in Zweden. Zo kun je gelijk rekening houden met de lengte en de duur van de sup route.

   

  Sup board kopen

  Heb je zelf nog geen sup board, maar kun je niet wachten om zelf deze routes in Portugal te gaan suppen? Bekijk dan onze allround sup boarden. Al onze sup boards zijn opblaasbaar, waardoor je deze eenvoudig kunt meenemen. Even opblazen met de bijgeleverde pomp en suppen maar!

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Zweden altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play