ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Den Bosch - Noord-Brabant

  Suppen op het Engelenmeer? Een leuke manier om dit meer aan de rand van Den Bosch eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien op het meer, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Engelenmeer - Den Bosch (6 km)

  Engelenmeer is een mooi groot meer met paar leuke strandjes. Vanwege de strandjes is dit ook een ideale plek om het suppen te oefenen. Je kunt namelijk in laag water beginnen en vervolgens naar dieper water gaan wanneer je het suppen onder de knie hebt! Het Engelenmeer is gelegen naast een natuurgebied. De sup route duurt ongeveer 2 uur, je kan de ronde ook inkorten. Bij het Engelenmeer is er parkeergelegenheid. 

  Adres opstapplaats SUP & Windsurf

  Meerheuvelweg 1 
  5221 TP, Den Bosch

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Engelenmeer-Den-Bosch-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Den Bosch en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play