ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Dronten - Flevoland

  Suppen in Dronten? Een leuke manier om deze stad in Flevoland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving van Dronten, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Dronten (4,5 km)

  De sup route van Dronten is een sup route van 4,5 kilometer (ongeveer 1,5 uur). Je stapt op bij Philipsdaalder 78, waar parkeerplaatsen bevinden. Bij deze sup route in de provincie Flevoland, sup je langs de haven van Dronten en langs het Wisentbos. 

  Adres opstapplaats + parkeerplaats

  Philipsdaalder 78
  8253 CM Dronten

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Dronten-Flevoland-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup route in Dronten en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play