ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Beginner sup board kopen

  Ben je een sup beginner? Wil je beginnen met suppen, maar weet je niet welk sup board geschikt is voor je? Wanneer je kiest voor een sup board voor beginners, kies je voor stabiliteit en gemak.

  Waarom een beginner sup board kopen

  Als je nog niet bekend bent met suppen of nog niet vaak op een sup hebt gestaan, is het slim om te kiezen voor een speciaal sup board voor beginners. Deze boards zijn vaak opblaasbaar en zijn breder en dikker dan gemiddeld. Je staat dan steviger op de sup. Zo leer je suppen zonder dat je constant van een sup board afvalt. Dat bespaart je een hoop frustratie én nattigheid. Ook kost het minder energie om op een opblaasbare sup voor beginners te suppen. Je bent minder bezig met in balans blijven en je ligt rustig in het water.

   

  Bekijk onze sup boards

   

  Waarom een beginner sup board kopen van WANNAsup?

  De sups van WANNAsup zijn speciaal ontworpen voor beginners. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan leren suppen. Daarnaast heb je de volgende voordelen wanneer je een sup koopt van WANNAsup:

  • Een gratis accessoirepakket. Wanneer je een sup koopt van WANNAsup, krijg je een gratis accessoirepakket bij je sup. Zo krijg je o.a. een peddel, pomp en enkelleash bij je sup. Met deze accessoires kan je direct het water op.
  • Kwaliteit en gemak. De sup boards zijn gemaakt met drop stitch technologie, waardoor de draden van stevig materiaal de sup stevig bij elkaar houdt. De sups hebben hierdoor een lange levensduur.
  • Stabiliteit. De WANNAsup opblaasbare sups zijn dikker en breder dan de gemiddelde sup boards, waardoor ze extra stabiel zijn. Hierdoor is het draaggewicht groter (max. 140 kg) en is het makkelijker om op je sup te blijven staan. Ideaal voor de beginnende supper of de supper die graag langere afstanden supt!
  • Gratis app en website met tips, instructievideo's en routes. Om je te helpen als beginnende supper, hebben we ook een app ontwikkeld. Daarin vind je tips en instructievideo's waarmee je snel leert suppen. Ook vind je tientallen sup routes, verspreid door Nederland en Vlaanderen, waarmee je altijd een nieuwe plek kan ontdekken met je sup. De app is te downloaden voor iOS en Android.
  • Snelle en enthousiaste klantenservice. Loop je ergens tegenaan met je sup? Neem dan contact op met onze klantenservice. Een van onze sup fans neemt dan binnen een werkdag contact met je op, en vaak nog dezelfde werkdag.

  Wil je een sup board van WANNAsup kopen? Kijk dan direct bij ons sup aanbod voor beginners.

   

  Bekijk onze sup boards

   

  Meer informatie over opblaasbare sup boards

  Wil je meer weten over opblaasbare sup boards of de sup boards van WANNAsup? Kom dan langs bij onze sup winkel in Breda of neem contact met ons op.