ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Sup techniek

  Sup techniek

  Wil je leren suppen als een pro? Lees dan al onze sup tips en binnen de kortste keren weet jij niet meer hoe het was om een nat pak te halen.

   

  Sup board technieken

  Techniek op een sup board is een belangrijk hulpmiddel dat ervoor zorgt dat je het suppen sneller onder de knie krijgt. Suppen lijkt namelijk heel makkelijk. Toch zul je merken dat, wanneer je voor de eerste keer op een sup board staat, het niet zo makkelijk is als dat het lijkt. Je techniek zorgt ervoor dat je je evenwicht makkelijker kan bewaren, dat je blessures voorkomt en geen energie verspilt. Op onze pagina over Sup board technieken lees je meer over onder andere peddeltechniek en leren te keren met je sup board.

   

  Meer over sup board technieken

   

  Suppen voor beginners

  Wil jij ook beginnen met suppen? WANNAsup helpt je op weg! Op onze pagina 'Suppen voor beginners' vertellen we je waar je rekening mee moet houden wanneer je wilt starten met suppen en geven we je tips over onder andere veiligheid en techniek.

   

  Meer over suppen voor beginners

   

  Suppen voor gevorderden

  Je staat regelmatig op jouw sup board, je kunt je evenwicht goed bewaren en je peddel lijkt wel vergroeid met jouw hand. Je bent een echte sup pro! Tijd voor wat meer uitdaging. We hebben 5 tips voor je samengesteld om meer uitdaging te halen uit jouw sup sessies.

   

  Meer over suppen voor gevorderden

   

  Suppen voor ouderen

  Val je officieel in de leeftijdscategorie 'ouderen', maar voel je je nog fit? Stap dan gerust eens op een sup board. We hebben een aantal tips voor je opgesteld om het suppen te veraangenamen wanneer je wat ouder bent. Let wel op: het is belangrijk dat je jezelf kunt redden in het water. Kunnen zwemmen of in het bezit zijn van een zwemdiploma is noodzakelijk.

   

  Meer over suppen voor ouderen