ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

   

  WANNAsup is een bedrijf dat is opgestart door Edward van Kruijssen en Jordi Damen. Beiden zijn ondernemer en altijd zoekende naar de perfecte balans tussen werk en privé. Toen ze in aanraking kwamen met suppen waren ze meteen verkocht. Het gemak waarmee je binnen 10 minuten op het water actief kunt zijn en het super gevoel dat je hebt na 30 minuten suppen, was de reden om op zoek te gaan naar de ideale sup.

   

  Edward en Jordi hebben nagenoeg alle mogelijke sups uitgeprobeerd, maar ze kwamen er achter dat er in de markt een groot prijs-kwaliteit verschil zit. Ze gingen daarom op zoek naar een sup board de volgende eigenschappen: stabiel, een draaggewicht van 140 kg, een mooi design en van goede kwaliteit.

   

  En zo kwamen ze uit bij de leverancier van WANNAsup. Samen met deze leverancier is er een recreatiemodel gemaakt waarmee je snel en wendbaar bent op het water. Het stabiele allround board is dan ook uitermate geschikt voor beginnende als gevorderde suppers, waarbij je het ook goed kunt gebruiken voor yoga, met kinderen of met je hond! Uiteraard kun je het ook gebruiken op zee al dan niet met een kayak seat.

   

  Missie/Visie WANNAsup: wij laten je nooit vallen

  Over ons WANNAsuo

  Wij willen zorgen dat iedereen die een druk bestaan heeft de mogelijkheid krijgt om zowel geest als lichaam te ontspannen door een paar keer per week te suppen. Door een sup board te ontwikkelen/designen in Nederland dat zich onderscheidt in gemak (stabiel, features en ontzorging) proberen we met WANNAsup een merk/supboard te lanceren waar een beginnende tot gevorderde supper jarenlang plezier van heeft. We onderscheiden ons doordat we niet uit de watersport wereld komen, maar juist uit de dienstverlening en internationale productie. Daarom ligt de focus op gemak en alles wat hierbij komt kijken om niet alleen een “hufterproof” board te ontwikkelen, maar alle klanten ook te inspireren. Elke klant is uniek en daarom hebben we features om je board zelf te customizen.

   

  WANNAsup, wij laten je nooit vallen, is onze quote en daar is ons bedrijf ook op ingericht. Dit speelt in op de grootste angst bij het suppen, namelijk vallen van een sup, maar ook op ontzorging. Het idee is dat je als je in 10 minuten de video’s, uitleg en tips in de WANNAsup app bekijkt, je er nooit afvalt en leert suppen als een pro. Daarnaast hebben we een servicedesk voor alle vragen, veel content zoals routes en tips om jezelf te blijven ontwikkelen en veel accessoires (van peddels, pompen, brillen, telefoonhoesjes en tassen) om je sup en ervaring uit te breiden!

   

  WANNAsup board live aanschouwen?

  Wil je zien hoe de sup eruit ziet? Dan is het ook mogelijk om eens langs te komen op Bleekstraat 3 te Breda. Hier staan de modellen en ook alle accessoires. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer 088 010 56 51.