ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen Drenthe: sup routes & opstapplaatsen

  Suppen Drenthe: sup routes & opstapplaatsen

  Suppen in Drenthe? Drenthe kent vele mooie locaties om te suppen. Zo biedt Drenthe sup routes op zwemplassen zoals 't Gasselterveld en meren als het Leekstermeer en het Blauwe Meer. Wij hebben een overzicht gemaakt van sup routes en opstapplaatsen waar je jouw sup board te water mag laten. Ook hebben we aangegeven want de lengte en de duur en van de route is.

   

  Plan je sup route in Drenthe

  Als je gaat suppen, wil je er zeker van zijn dat het gebied toegankelijk is voor suppers. In Drenthe mag je niet overal suppen of je hebt een vergunning nodig. Daarom raden we aan om vooraf een route uit te stippelen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze routes heb je gelijk al een mooi overzicht van mooie opstapplaatsen in Drenthe. Zo kun je gelijk rekening houden met de lengte en de duur van de sup route.

  Suppen met hond in Drenthe

  Wil jij graag suppen met jouw hond? Kies dan voor één van de kortere beginnersniveau sup routes in Drenthe. Perfecte startroutes om met jouw hond in Drenthe te suppen zijn bijvoorbeeld die op 't Gasselterveld of op het Leekstermeer. Naarmate jouw hond gewend raakt aan het suppen, kun je de routes uitbouwen en verlengen.


  Sup board kopen

  Heb je zelf nog geen sup board, maar kun je niet wachten om zelf deze routes in Drenthe te gaan suppen? Bekijk dan onze allround sup boarden. Al onze sup boards zijn opblaasbaar, waardoor je deze eenvoudig kunt meenemen. Even opblazen met de bijgeleverde pomp en suppen maar!

   

  Suppen in andere provincies

  Naast Brabant hebben we ook de sup routes en opstapplaatsen voor andere provincies in kaart gebracht. Bekijk per provincie de mooiste routes inclusief de lengte en de duur:

  ·         Groningen

  ·         Friesland

  ·         Noord-Holland

  ·         Overijssel

  ·         Gelderland

   

  ·         Flevoland

  ·         Utrecht

  ·         Zuid-Holland

  ·         Noord-Brabant

  ·         Zeeland

  ·         Limburg

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Drenthe en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play