ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Bohinj - Slovenië

  Suppen in Bohinj? Een leuke manier om deze gemeente in de regio Gorenjska eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina geven we je een sup route die je in Bled kunt afleggen, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app. 

  Sup route Bohinj (5 km)

  Een van de beste manieren om Bohinj te ervaren is om met een sup board het water op te gaan. Lake Bohinj bestaat uit een prachtige omgeving waar je na het suppen nog een stukje kunt wandelen. Heb je geen sup board bij je? Dat maakt niet uit, er zitten bij Lake Bohinj genoeg verhuur bedrijven. 

  Adres opstapplaats

  Ukanc 5
  4265 Bohinjsko jezero, Slovenië

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Bohinj-Slovenië-WANNAsup

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Bohinj en de rest van Slovenië altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play