ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Almere - Flevoland

  Suppen in Almere? Een leuke manier om deze stad in Flevoland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een korte en een lange sup route zien in de omgeving van Almere, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Almere (12 km)

  De Almere Stad-route is een sup route van 12 kilometer (ongeveer 4 uur). Je parkeert bij de Lesplaats en gaat vervolgens naar de haven. De route biedt je een zeer gevarieerd landschap, zodat je af en toe zelfs vergeet dat je in een stad aan het suppen bent. Wil je tussendoor een pauze houden? Stop dan eens bij restaurant Boathouse. Zij zijn gastvrij voor watersporters en bieden plek om in alle rust – binnen bij de open haard of buiten op het terras - op te laden voor het vervolg van jouw suptocht.

  Adres P+R 't Oor

  Oorweg
  1324 ZX Almere

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Almere - Flevoland - WANNAsup

   

  Sup route Almere - Atlantisstrand (7 km)

  Sup je liever een kortere route? Volg dan deze sup route vanaf het Atlantisstrand in Almere. Je bent ongeveer 2,5 uur onderweg. Ook deze route kun je starten vanaf P+R 't Oor. Je supt onder andere over Weerwater en Leeghwaterplas. Het is een afwisselende route over grachten, kanalen en meren. Je kunt je suptocht combineren met een bezoekje aan het Floriadeterrein. Eens in de 10 jaar vindt daar de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo plaatst. Het eerstvolgende jaar is 2022.

  Adres P+R 't Oor

  Oorweg
  1324 ZX Almere

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Almere - Atlantisstrand - Flevoland - WANNAsup

  Sup route Almere - Leeghwaterplas (2,5 km)

  Deze sup route op het Leeghwaterplas wat een water- en parkgebied in Almere is, is een rustige plas perfect voor beginnende suppers. De sup route start bij Leeghwaterpad 40 waar zich een opstap steiger bevindt. De route is ongeveer 2,5 kilometer lang.

  Adres 

  Leeghwaterpad 40
  1317 JZ Almere

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Leeghwaterplas-Flevoland-WANNAsup

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Almere en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play