ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Earnewâld - Friesland

  Suppen in Earnewâld? Een leuke manier om Nationaal Park de Alde Faenen te ontdekken. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien vanaf Earnewâld, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route de Alde Faenen (6,5 km)

  Deze route start vanaf Hotel Princenhof in Earnewâld en zal je in ongeveer 2 uur kennis laten maken met Nationaal Park de Alde Faenen. De naam zegt het al: dit park is ontstaan uit veenafgravingen. Met je sup board kom je via deze route op plekken die voor andere vaartuigen niet toegankelijk zijn. Leg zo af en dan je peddel even neer en geniet van de geluiden van de natuur om je heen. Verken het Nationaal Park ook eens te voet of met de fiets. Een langer bezoek kun je prima combineren met een overnachting in Hotel Princenhof.

   

  Adres Hotel Princenhof

  Piet Miedemaweg 15
  9264 TJ Earnewâld

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Earnewald - de Alde Feanen - Friesland - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Earnewâld en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play