ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Oudega (Aldegea) - Friesland

  Suppen in Oudega (Aldegea)? Een leuke manier om de omgeving van dit kleine dorpje eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving van Oudega, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Oudega (Aldegea) (11,5 km)

  Deze sup route van 11,5 km laat je in ongeveer 4 uur de omgeving van Oudega zien. Je stapt op bij Hotel-Restaurant Ie-Sicht, die gelegen is aan het water. Met deze route wisselen meren en riviertjes elkaar af. Je start op het meer de Wijde Ee, waarna je naar het Grietmansrak op supt. Uiteindelijk sup je nog een stuk op het meer de Sitebuorster Ie, waarna je weer terugkeert naar het beginpunt, waar je kunt genieten van een welverdiende maaltijd, of waar je heerlijk kunt overnachten.

   

  Adres opstapplaats Hotel-Restaurant Ie-Sicht

  Hegewarren 1
  9216 XR Oudega

  www.iesicht.nl

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Oudega - Friesland - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Oudega en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play