ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Ermelo - Gelderland

  Suppen in Ermelo? Een leuke manier om vanaf hier het meer Wolderwijd in Gelderland eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving van Ermelo, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Ermelo - Wolderwijd (12 km)

  De sup route 'Tulpeiland' laat je in ongeveer 3,5 uur kennismaken met het meer Wolderwijd. Je start vanaf Telstar Beach. Hier vindt je parkeergelegenheid, vanwaar je meteen het water op kunt. Het bijzondere van deze route is dat je langs Tulpeiland supt. Het eiland met zijn excentrieke vorm doet denken aan het kunstmatig opgeworpen schiereiland in de vorm van een palm, voor de kust van de Arabische Emiraten. Het eiland is elk jaar onderdeel van de Tulpenroute Flevoland. Houdt deze website in de gaten om te zien wanneer de route plaatsvindt, dan weet je ook wanneer de tulpen op Tulpeiland ongeveer in bloei zullen staan.

   

  Adres opstapplaats Telstar Beach

  Palmbosweg 36
  3853 LB, Ermelo

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Ermelo - Wolderwijd - Gelderland - WANNAsup

  Sup route Ermelo - Nuldernauw (12 km)

  Je start vanaf Telstar Beach. Hier vindt je parkeergelegenheid, vanwaar je meteen het water op kunt. Ben jij al een ervaren supper en wil jij meer uitdaging? Volg dan de route van Nuldernauw. Kleine pauze nodig? Je peddelt langs eiland De Zegge waar je even kan aanleggen.

  PS: Je supt op open water en is niet geschikt voor de beginnende supper. Houdt rekening met stromingen etc.

  Adres opstapplaats Telstar Beach

  Palmbosweg 36
  3853 LB, Ermelo

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Nuldernauw-Gelderland-WANNAsup

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Ermelo en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play