ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op de Oolderplas - Limburg

  Suppen op de Oolderplas? Een leuke manier om deze plas eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien op de Oolderplas, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Oolderplas te Herten (6,5 km)

  De Oolderplas is ontstaan door het uitbaggeren van grind en het daarna met zandzuigers verwijderen van rivierzand. Het grindgat is in het midden zo’n 37 meter diep. Via deze sup route maak je in zo'n 2,5 uur een rondje om de gehele plas. Je stapt op vanaf het strand van Windsurfcenter Roermond. Daar zijn voldoende parkeerplaatsen, omkleedcabines en toiletten aanwezig. In het weekend kun je er ook vaak een snackwagen vinden.

  Adres opstapplaats Windsurfcenter Roermond

  Broekveeweg 103
  Herten

   

  (Let op als je dit adres voor navigatie gebruikt. Google Maps stuurt je bijvoorbeeld naar een nieuwbouwwijk 'Aan de Dijk' als je dit invoert. De opstapplaats is bij het strand vanaf Windsurfcenter Roermond).

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Oolderplas te Herten - Limburg - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes op de Oolderplas en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play