ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op de Galderse Meren – Noord-Brabant

  Suppen op de Galderse Meren? Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina geven we je uitleg over deze opstapplaats in Breda, laten we een video zien van Edward die een sup tocht maakt op de Galderse Meren, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route (2 km) en opstapplaats Galderse Meren

   

  Op ongeveer 20 minuutjes rijden van Breda liggen de Galderse Meren. Een mooi groot meer met twee leuke strandjes. Vanwege de strandjes is dit ook een ideale plek om het suppen te oefenen. Je kunt namelijk in laag water beginnen en vervolgens naar dieper water gaan wanneer je het suppen onder de knie hebt! Parkeren mag alleen op de terreinen P1 tot en met P6.

  Adres sup opstapplaats Galderse Meren (P4)

  Rijsbergsebaan 15
  4186 MC, Breda

   

  klik op de afbeelding om de sup opstapplaats beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  sup route en opstapplaats Galderse meren, Breda - Noord-Brabant - WANNAsup

  Sup tocht Galderse Meren (2 km)

  Bekijk de route die Edward heeft gevolgd tijdens een sup tocht over de Galderse Meren nabij Breda.

   

   

  Is het de eerste keer dat je gaat suppen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid op pad gaat. We hebben voor je op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden wanneer je voor de eerste keer gaat suppen.

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in de Galderse Mere en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play