ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op het Groote Wielenplas - 's-Hertogenbosch

  Suppen op de Groote Wielenplas? Een leuke manier om de plas eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de op de Groote Wielenplas, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app. 

  Sup route Groote Wielenplas - Rosmalen (4 km)

  Met deze route sup je in ongeveer 2 uur een ronde over de Groote Wielenplas. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats aan de Deltalaan in Rosmalen. Vanaf daar kun je via het Groote Wielen Strand het Groote Wielenplas op. Klaar met suppen en het zonnetje schijnt? Dan kan je heerlijk genieten op het Groote Wielen Strand. In de zomerperiode kun je er vaak een snackwagen vinden.

  Adres opstapplaats Groote Wielen Strand

  Deltalaan
  Rosmalen, Noord-Brabant

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Groote Wielenplas - Rosmalen - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes op de Groote Wielenplas en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play