ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Steenbergen - Noord-Brabant

  Suppen in Steenbergen? Een leuke manier om de omgeving van de stad Steenbergen te verkennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina bespreken we de sup route, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Steenbergen (12 km)

  Deze sup route laat je kennismaken met onder andere De Beek en Nauw Beek, gelegen in de buurt van Steenbergen. Het start- en eindpunt van deze route is Bobla SUP & Surf. Je kunt gratis parkeren op de Kruislandse Dijk.

   

  Adres sup opstapplaats Bobla SUP & Surf

  Kruislandsedijk 34
  4651 RD Steenbergen

   

  klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route de Beek Steenbergen, Noord-Brabant - WANNAsup

   

  Dit is het startpunt waar je jouw sup te water kunt laten bij deze sup route in Steenbergen:

   

  startpunt sup route Steenbergen - WANNAsup

   

  Is het de eerste keer dat je gaat suppen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid op pad gaat. We hebben voor je op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden wanneer je voor de eerste keer gaat suppen.

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Steenbergen en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play