ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Enkhuizen - Noord-Holland

  Suppen in Enkhuizen? Een leuke manier om deze stad eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving Enkhuizen, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Enkhuizen (3 km)

  Met deze sup route ga je de binnenstad van Enkhuizen, de Boerenhoek en de oude vestigingswal op de leukste manier ontdekken. Deze sup route is 3 kilometer lang en via de grachten en de vesting krijg je veel van het oude Enkhuizen te zien. Je stapt op bij de grote parkeerplaats bij de Albert Heijn adres Noorderboerenvaart 19, waar je je sup board te water kunt laten. 

  Adres opstapplaats

  Noorderboerenvaart 19
  Enkhuizen

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in de omgeving van Enkhuizen en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play