ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  WANNAsup - Donderdag 13 Juni 2022

  B2B referentie Trade Sense - WANNAsup

  Trade Sense is exclusief distributeur van mooie onderscheidende merken op het gebied van verzorgings- en gezondheidsproducten. Peter Pellenbrink Co-Founder en managing director van Trade Sense heeft al zijn collega's een opblaasbaar sup board cadeau gedaan! 

   

  Referentie van  x

  Het idee bij Peter om zijn collega's een opblaasbaar sup board cadeau te doen kwam omdat WANNAsup symbolisch staat voor het balance tussen work en life. Dit paste ook goed binnen het thema van Trade Sense: ''Beweeg mee met de golven maar weet wel hoe je moet surfen of er goed doorheen te komen''.

   

  Op welke wijze heb je je georiënteerd en kwam je bij ons uit?

  Het balletje ging rollen toen we elkaar tegen kwamen. Vanuit hier zijn wij gaan kijken naar een leuke B2B-deal. 

   

  Wat waren de reacties? 

  Machtig mooi, bij Trade Sense is niet iedereen even sportief maar binnen de gezinnen waren er altijd genoeg die het echt gaaf vonden om met een opblaasbare sup board de omgeving te bekennen vanaf het water. 

   

  Wat heeft dit cadeau jouw organisatie gebracht? 

  Voor de medewerkers niet alleen het stukje gezonde beweging maar ook het gedeelte van mooie herinneringen maken met het gezin aan het water. Als bedrijf was het ook een mooi cadeau met een goede value impression (groot & waardevol).

   

  Meer informatie? 

  Mocht je interesse hebben in een van onze zakelijke mogelijkheden of WANNAsup partner willen worden, stuur dan een e-mail naar [email protected] en we nemen snel contact met je op. 

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen