ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Hoorn - Noord-Holland

  Suppen in Hoorn? Een leuke manier om deze stad in Noord-Holland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Niet vanaf het Markermeer, maar juist het achterland in. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving van Hoorn, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Hoorn (10 km)

  Met deze route door Hoorn en omgeving start en eindig je in het Dwaalpark. De route is 10 km lang en duurt ongeveer 3,5 uur. Je laat je sup te water in de Trekvaart Alkmaar-Hoorn, alwaar je de route linksom of rechtsom gaat volgen. Je supt door een waterrijk en parkachtig gebied, waarin struiken, bomen en grasland elkaar afwisselen. De route brengt je langs kleine dorpjes zoals Bobeldijk, Berkhout, en laat je kennismaken met de stad Hoorn vanaf het water.

  Adres opstapplaats Kanovereniging Flevo-Hoorn

  Dwaalpark 2
  1622 KZ, Hoorn

  www.kv-flevo.nl

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Hoorn, Noord-Holland - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Hoorn en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket!

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play