ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Lisserbroek - Noord-Holland

  Suppen in Lisserbroek? Vanaf dit kleine dorpje in Noord-Holland, kun je de oversteek maken naar Zuid-Holland om kennis te maken met de bollenstreek. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien vanaf Lisserbroek, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Bollenstreek - Lisserbroek (8 km)

  In ongeveer 2,5 sup je van Noord- naar Zuid-Holland, om daar te genieten van alle prachtige bollen die in bloei staan. Let wel: de bollen staan, afhankelijk van de weeromstandigheden, tussen eind maart en begin mei in bloei. Dat is ook de beste periode om deze sup route af te leggen. Je start ongeveer ter hoogte van Hillegommerdijk 88 in Lisserbroek. Je laat je sup te water op de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en supt dan naar de Lisser Beek. Je maakt een groot 'rondje', om weer te eindigen bij de Hillegommersdijk. Deze route voert je ook nog langs de Keukenhof. Combineer je sup tocht met een bezoekje aan de Keukenhof, dan heb je zo een perfect dagje uit. Kijk wel van te voren of de Keukenhof geopend is.

  Adres opstapplaats

  Hillegommerdijk
  2165 AP Lisserbroek

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Lisserbroek, Bollenstreek - Noord-Holland - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes door de Bollenstreek en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play