ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Stichtse Vecht - Utrecht

  Suppen in Stichtse Vecht? Een leuke manier om de gemeente van de provincie Utrecht eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de gemeente van Stichtse Vecht, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Scheendijk (15 km)

  De Stichtse Vecht is een gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht, waar Scheendijk onder valt. Scheendijk heeft een prachtig natuurgebied, die je via deze route gaat leren kennen. De route begint op het adres Herenstraat 25, waar ook ruimte is voor parkeren. De route is 15 km lang, die je aflegt in ongeveer 6,5 uur. Langs deze 15 km lange route, sup je langs verschillende jachthavens. De sup route gaat ook over de Loosdrechtse plassen wat een groot watersport- en natuurgebied is. Van deze route kan jij dus een leuke dagactiviteit van maken!

  Adres opstapplaats 

  Herenstraat 25 
  3621 AP Breukelen

  Adres opstapplaats parkeergelegenheid speciaal voor suppen (nieuw)

  Zandpad 14a 
  3621 NC Breukelen

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Stichtse-Vecht-Utrecht-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Utrecht en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play