ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Sint Philipsland - Zeeland

  Suppen op de Krabbenkreek? Een leuke manier om deze uitloper van de Oosterschelde in Zeeland eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien op de Krabbenkreek, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Krabbenkreek (8,5 km)

  De Krabbenkreek is een uitloper van de Oosterschelde, gelegen tussen Tholen en Sint Philipsland. Deze sup route gaat over de Krabbenkreek, wat behoort tot het Nationaal park van Oosterschelde. Door de aanwezigheid van zoet en zout water en de afwisseling van eb en vloed leven hier vele soorten planten en dieren. Wanneer het eb is vallen de slikken en platen droog, dan kan je volop genieten vanaf het water van zeehonden en verschillende vogelsoorten. Je kan de sup route zo lang maken als je zelf wilt.  

  Adres opstapplaats

  Voorstraat 41
  4675 CA Sint Philipsland

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Krabbenkreek-Zeeland-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes op de Krabbenkreek en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play