ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Alblasserdam - Zuid-Holland

  Suppen in Alblasserdam? Een leuke manier om dit dorp in Zuid-Holland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien richting UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Alblasserdam - Kinderdijk (10 km)

  Via deze route van ongeveer 4 uur, maak je kennis met UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Je laat je sup te water vanaf De Vinkenwaard Rondvaarten in Alblasserdam. Je supt langs de Kinderdijkse molens. Vanaf het water zijn de molens van zeer dichtbij te bewonderen. Let tijdens het suppen wel goed op de rondvaartboten. Het is aan te raden om van te voren uit te zoeken hoe laat die varen.

  Adres opstapplaats De Vinkenwaard Rondvaarten

  Vinkenpolderweg 40a
  2952 AV Alblasserdam

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Alblasserdam, Kinderdijk - Zuid-Holland - WANNAsup

   

  Heb je nog niet genoeg gekregen van Kinderdijk? Bekijk dan ook eens onze sup route vanuit Kinderdijk zelf.

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Alblasserdam en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play