ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Alblasserwaard - Zuid-Holland

  Suppen in Alblasserwaard? Een leuke manier om dit landstreek in Zuid-Holland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien over een Nederlandse landstreek, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Groot-Ammers (9 km)

  Tijdens deze sup route stap je op aan de Sluis in Groot-Ammers en sup je naar Ottoland om vervolgens weer terug te keren Dit is een route van ongeveer 9 km, waarbij je over de Ammersche Boezem (Molenkade) langs verschillende oude molens supt. Een mooie route om eventjes te stoppen om bij een van de molens een visje te halen (viswinkel bij de molen). Het is een heen en weer route die ongeveer 4,5 uur duurt. 

  Adres sup opstapplaats Sluis

  Sluis 53A
  2964 AS Groot-Ammers

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Alblasserwaard-Zuid-Holland-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Alblasserwaard en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play