ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Den Haag - Zuid-Holland

  Suppen in Den Haag? Een leuke manier om de hoofdstad van Zuid-Holland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving van Den Haag, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Den Haag - Rijswijk (18 km)

  Met deze route ben je een hele dag zoet (ca 8 uur). Zorg er dus voor dat je goed bepakt en bezakt op weg gaat. Neem eten en drinken mee voor onderweg en zorg er voor dat je je telefoon meeneemt (in een waterdicht telefoonhoesje). Je stapt op vanaf de Kennemerlandsingel 107 in Den Haag. Daar kun je te water gaan op de Korte- of Reijnerwatering. Via kleine grachten en kanalen sup je zowel door Den Haag als door Rijswijk. Je supt onder andere langs het Zuiderpark en de Rijswijkse golfclub.

  Adres opstapplaats

  Kennemerlandsingel 107
  Den Haag

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Den Haag - Rijswijk - Zuid-Holland - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Den Haag en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play