ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Meije/Nieuwkoop - Zuid-Holland

  Suppen in Meije/Nieuwkoop? Een leuke manier om deze plaats eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in Meije/Nieuwkoop, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Meije/Nieuwkoop (7,5 km)

  De gemeente Nieuwkoop ligt midden in het Groene Hart. Het meest karakteristiek zijn de Veenweidegebieden in het Groene Hart. Met deze route sup je in ongeveer 3 uur een 'ronde' in het Groene Hart. Je stapt op bij Hotel Restaurant Zuideinde, waar je parkeergelegenheid hebt. Na het suppen nog even genieten van het mooie weer? Bij Strand Zomer heb je de mogelijkheid om nog een drankje te doen. 

  Adres opstapplaats Hotel Restaurant Zuideinde

  Zuideinde 6
  2421 AH Nieuwkoop

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Emije/Nieuwkoop-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Zuid-Holland en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play