ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Zoetermeer - Zuid-Holland

  Suppen in Zoetermeer? Een leuke manier om deze stad eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je sup routes zien in Zoetermeer, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Zoetermeer (5 km)

  Deze sup route laat je in ongeveer 1,5 uur kennis maken van een gedeelte van de stad Zoetermeer in Zuid-Holland. De route begint bij de opstapplaats Het Lange Land 5, waar ook parkeergelegenheid bevindt. De route gaat over de Zoetermeerse Plas en een stukje over de Noordhovense Plas. De route is geschikt om met een hond te suppen, bij deze sup route kom je ook langs een speciale hondenstrand. 

  Adres opstapplaats

  Het Lange Land 5
  Zoetermeer

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Zoetermeer-Zuid-Holland-WANNAsup

  Sup route Zoetermeer (5 km)

  Deze sup route laat je in ongeveer 2 uur kennis maken met het prielenbos. Je kunt parkeren bij de p-plaats van het Prielenbos. Vanuit daar loop je gemakkelijk naar het kleine ophaalbruggetje waar je gemakkelijk te water kunt gaan. 

  Adres opstapplaats

  p-plaats Prielenbos
  Zoetermeer

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-zoetermeer-Zuid-Holland-2-WANNAsup

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Zoetermeer en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play