ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  WANNAsup - Woensdag 26 Februari 2022

  B2B referentie verhuur bedrijf Ride Along Acitivities - WANNAsup

  Ride Along Activities van Bram Walgraeve is een sportief bedrijf in unieke groepsactiviteiten in Breda waarmee we al 2 jaar samen meewerken. Ride Along Activities is een van onze eerste B2B klanten.

  Referentie van  x

  Suppen is één van de 12 activiteiten die Bram organiseert. Hierbij kan je leren suppen tijdens een workshop, een vriendenuitje of een andere groepsactiviteit. Het suppen bij Ride Along Activities kent prachtige locaties! Ga jij voor een stadstour over het water door Breda, een ontspannen tocht over de Galderse Meren of stap je liever het water op tussen het mooie groen in het Markdal? Kan jij al suppen maar beschik jij niet over een eigen sup board, geen probleem bij Ride Along Activities kan je ook losse sups huren om zelfstandig het water op te kunnen gaan. Met name het losse verhuur van sup boards is nu erg interessant voor B2B aangezien het ook minder tijd kost. 

   

  Maar waarom nu sup boards vanuit WANNAsup?
  Klanten merken het verschil niet tussen een NSP (€800) en een WANNAsup (€389), het sup board is ook lichter en als ze moeten lopen of meenemen is dit een groot pluspunt. Na twee intensieve verhuur seizoenen zijn er van de 30 boards maar 2 lek gegaan en dit is gelijk opgelost. En daarbij heb ik ook al 2 jaar een introductieweek gehad waarbij 2500 studenten de boards intensief hebben gebruikt.


  Wat spreekt ons aan als leverancier? 
  WANNAsup focust niet alleen op de producten maar vindt de service om het product heen ook erg belangrijk. Het is ook een partij die investeert in haar klanten en ook op de lange termijn er voor gaat!

   

  Hoe zie je de win win situatie? 
  Met name de win win is interessant en hoe je met B2B spelers een band opbouwt die ervoor zorgt dat allebei de partijen kunnen groeien. We komen bij elkaar op kantoor zodat we bepaalde onderwerpen kunnen bespreken om zo de persoonlijke visies te kunnen delen. De B2B prijzen zijn ook erg gunstig, dit kan ongeveer 50% van de verkooprijs zijn. Tevens heeft WANNAsup ook een uitgebreid assortiment, wanneer klanten bij ons willen kanoën kunnen wij de sups omtoveren naar kano's met dubbele peddels.

   

  Meer informatie? 

  Mocht je interesse hebben in een van onze zakelijke mogelijkheden of WANNAsup partner willen worden, stuur dan een e-mail naar [email protected] en we nemen snel contact met je op. 

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen