ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  WANNAsup - Dinsdag 26 Februari 2022

  Sup ervaringen in de Algarve - ervaringen van klanten | WANNAsup

  Twee fanatieke suppers van WANNAsup, Kelly en Silvia, hebben voor de 2e keer een leuke blog geschreven om hun ervaringen te delen aan mede suppers!

  Suppen in de Algarve

  Het werd kouder en natter in Nederland, suppen werd daarom steeds minder aanlokkelijk. Na een zomer vol fijne supmomenten konden wij nog niet accepteren dat het lekkere weer voorbij was. Het idee om op supvakantie te gaan was ontstaan!

   

  Klanten-ervaringen-WANNAsup-Algrave            Klanten-ervaringen-WANNAsup-Algarve

   

  Klanten-ervaringen-WANNAsup-Algarve

  Na even zoeken zagen we dat het in de Algarve lekker weer is in oktober én hoog staat aangeschreven als één van de mooiste supplekken in Europa. Ook zagen we dat er veel suptours werden aangeboden naar mooie grotten, maar ons plan was om vooral met ons eigen board op avontuur te gaan.

   

  Op 25 oktober was het zover. De sup boards, peddels, pomp, waterdichte tassen etc. waren ingepakt. We vertrokken naar Portimão, een Portugees stadje aan strand Playa da Rocha.

   

   

  We hadden een auto gehuurd, zodat we ons sup board elektrisch konden oppompen, dus de eerste dagen van onze reis gingen we vooral naar stranden verder weg van ons hotel. Er waren daar prachtige stranden met indrukwekkende rotsen. De golven waren alleen op veel plekken te hoog om te suppen. Voor ons was dit wel een kleine teleurstelling, want de kust van de Algarve is prachtig. We hoorden van locals dat er vooral in de zomer gesupt wordt. In oktober is de zee erg wild wat suppen voor minder ervaren suppers lastig maakt, er werd voornamelijk gesurft. 

  Suppen was een minder groot succes maar gelukkig konden we wel genieten van zon, strand en zwemmen in wilde golven. 

   

              Klanten-ervaringen-WANNAsup-Algarve           Klanten-ervaringen-WANNAsup-Algarve

   

  Na verre stranden ontdekt te hebben, zijn wij op pad gegaan in de omgeving rondom het hotel. Wij hadden een leuk hotel geboekt in Portimão nabij een haven. 

  Het grappige was dat de zee rondom het hotel en in de haven naast het hotel juist het rustigst was in de omgeving, daar hebben we dus heel fijn kunnen suppen, ideaal! 

   

  Klanten-ervaringen-WANNAsup-Algarve

  We konden in de kleine haventjes suppen langs mooie jachten en zeilboten, oversteken naar de aan de overkant gelegen strandjes en naar het strand aan de voorkant van het hotel. De mooie rotsen en het uitzicht op een kasteel maakten het een prachtige plek.

   

  En we zijn erachter gekomen dat ons WANNAsup board ook prima gebruikt kan worden als tafeltje voor een overheerlijke kan Sangria. 

   

  De Algarve is een mooie plek om te gaan suppen. Ondanks dat er in de zomermaanden meer plekken zijn waar gesupt kan worden, is suppen rondom Portimão in oktober zeker een aanrader!

   

   

   

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen