ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  WANNAsup - Donderdag 21 September 2021

  Suppen in het najaar - tips | WANNAsup

  De meeste mensen zeggen dat suppen alleen met lekker weer mogelijk is, maar wij hebben de beste tips om ook in het najaar te kunnen suppen! 

   

  Waarom zou je suppen in het najaar?

  Suppen is niet alleen een activiteit om te ontspannen en te genieten van het mooie weer, maar het helpt ook om een gezondere levensstijl te creëren. Je traint alle spiergroepen van je lijf zonder dat je het door hebt. Door het balanceren op het sup board, vraag jij van je lichaam concentratie en inspanning. Dit zorgt ervoor dat jouw houding en core stability verbeterd.

   

  Door ons stabiele board en alle tips te lezen in onze app, is de kans dat je eraf valt minimaal en kun je heerlijk suppen in het najaar. Bijgaand enkele tips om nog steeds te kunnen suppen in het najaar!

   

  Tips om te kunnen suppen in het najaar

  We hebben in Nederland te maken met verschillende seizoenen en weersinvloeden. Van klanten hebben we heel wat vragen gekregen om een wetsuit aan te schaffen, maar aangezien je veel beweegt en de kans dat je eraf valt minimaal is raden we dat niet aan. Als de temperatuur gaat dalen tot 15 graden en de zon minder vaak gaat schijnen, adviseren we om in bijvoorbeeld lange sportkleding te suppen. 

   

  Bij temperaturen tussen de 5 graden en 15 graden is, adviseren we in nog steeds in lange sportkleding met laagjes (bijvoorbeeld een trui die je ook in je waterdichte tas kunt stoppen) of een dry suit aan te schaffen. Wij adviseren eerder om een dry suit aan te schaffen dan een wet suit, dit omdat een dry suit jou warmer houdt en drooghoudt wanneer je per ongeluk toch in het water valt. Wil je het eerst uitproberen of suppen in het najaar wat is dan adviseren we om waterschoenen te kopen die je voeten warm houden en een droge set kleding in je waterdichte sup tas te stoppen.

   

  Veiligheid boven alles dus ga als het kan samen met iemand suppen of neem je waterdichte telefoonhoesje mee (accessoires pakket) als je gaat suppen in het najaar. Dit om altijd bereikbaar te kunnen zijn in geval van nood. 

   

  Check als laatste altijd de weervoorspellingen voordat je gaat suppen. In Nederland kan dit op het laatste moment vaak wijzigen hebben we helaas zelf ondervonden

  Heb jij nog tips die hierboven ontbreken? Mail ons via [email protected] en wij horen het graag van je!

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen