ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  WANNAsup - Dinsdag 21 September 2021

  Suppen op vakantie - WANNAsup

  Suppen op vakantie? De ideale manier om de kustlijnen en eilanden te verkennen. Geniet van de mooiste routes in binnen- en buitenland.

  Belangrijke tips voordat je gaat suppen in het buitenland

  Als je gaat suppen in het buitenland, heb je met andere regels te maken dan in Nederland. In Kroatië, wat steeds populairder wordt onder de Nederlandse suppers, mag je bijvoorbeeld niet verder dan 500 m suppen vanaf de kustlijnen van zowel het vasteland als de kustlijnen van de eilanden. Check vooraf je gaat suppen in het buitenland, altijd de weersverwachting (windkracht) en draag de leash van het sup board om je enkel. 

   

  WANNAsup mee op vakantie

  Wij hebben mooie en gave foto's mogen ontvangen van onze klanten, die de WANNAsup opblaasbare sup boards hebben meegenomen naar hun vakantie bestemming. Staat jouw foto er niet tussen? Dan staat hij hoogstwaarschijnlijk op onze nieuwe Pinterest account! 

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je ook deelnemen aan de winactie en zo kans maken op een opblaasbaar sup board van WANNAsup? Download dan onze gratis WANNAsup app, tik op 'Sup winnen' en deel je sup routes, ervaringen met ons sup board en/of overige sup tips met ons. Je kunt iedere maand opnieuw deelnemen aan deze actie.

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen