ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Hoofddorp - Noord-Holland

  Suppen op de Toolenburger Plas? Een leuke manier om de plas eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in Hoofddorp, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app. 

  Sup route Hoofddorp (3 km)

  Met deze sup route sup je in ongeveer 2 uur een ronde over de Toolenburger plas. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats van Restaurant Lieveling in Hoofddorp. Vanaf daar kan je je sup board te water laten. Klaar met suppen en het zonnetje schijnt? Dan kan je heerlijk genieten van de omliggende strandjes en restaurantjes. Ook bevat het strand een speciale hondenstrand en activiteiten voor jonge kinderen. 

  Adres opstapplaats Restaurant Lieveling

  Redenburgsingel 110
  2135 AC Hoofddorp

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Hoofddorp-Noord-Holland-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes op de Toolenburger Plas en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play