ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Opblaasbaar sup board kopen

  Wil je een sup board kopen, maar weet je nog niet welke voor jou geschikt is? Afhankelijk van jouw wensen kies je tussen een opblaasbaar sup board of een hardboard. Met beide sup boards valt er prima te suppen, maar ze hebben allebei hun eigen voordelen.

  Waarom een opblaasbaar sup board kopen?

  Een opblaasbaar sup board is een uitstekende sup, voor zowel de beginner als de gevorderde supper. De sups zijn makkelijk mee te nemen en liggen stabiel in het water. Met een opblaasbare sup kan je heerlijk lange afstanden suppen, suppen met een kind of hond of activiteiten op je sup doen, zoals sup yoga.

   

  Bekijk onze sup boards

  Voordelen van een opblaasbaar sup board

  Een opblaasbaar sup board heeft meerdere voordelen ten opzichte van een hardboard sup. Denk hierbij aan dat je:

  • De sup makkelijk mee kan nemen. Je pompt de sup op wanneer je op je startlocatie, zodat je deze niet opgeblazen hoeft mee te nemen. Als je klaar bent met suppen, laat je de sup leeg en doe je deze terug in de tas. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat je sup minder schade kan oplopen tijdens het vervoeren ervan.
  • Veel stabieler op het water ligt. Veel beginners kunnen nog niet stabiel genoeg blijven staan op hun sup board, waardoor ze snel het water in vallen. Met een opblaasbaar sup board wordt dit een stuk makkelijker, omdat ze breder en lichter zijn.
  • Veel minder betaalt voor een opblaasbare sup. De hardboard sups zijn al snel 2 tot 3x zo duur als een opblaasbaar sup board, terwijl ze qua kwaliteit nauwelijks verschillen. Een opblaasbaar sup board gaat over het algemeen zelfs langer mee vanwege de lagere schadegevoeligheid.

   

  WANNAsup opblaasbaar sup board op het strand

  Waarom een WANNAsup opblaasbaar sup board kopen?

  De opblaasbare sup boards van WANNAsup zijn uitstekende sup boards voor beginners, die lang mee gaan. Wanneer je een opblaasbare sup van WANNAsup koopt, kies je voor:

  • Kwaliteit en gemak. De sup boards zijn gemaakt met drop stitch technologie, waardoor de draden van stevig materiaal de sup stevig bij elkaar houdt. De sups hebben hierdoor een lange levensduur. Ook leveren we bij elke sup accessoires, waardoor je direct het water op kan met je sup.
  • Stabiliteit. De WANNAsup opblaasbare sups zijn dikker en breder dan de gemiddelde sup boards, waardoor ze extra stabiel zijn. Hierdoor is het draaggewicht groter (max. 140 kg) en is het makkelijker om op je sup te blijven staan. Ideaal voor de beginnende supper of de supper die graag langere afstanden supt!
  • Gratis app en website met tips, instructievideo's en routes. Om je te helpen als beginnende supper, hebben we ook een app ontwikkeld. Daarin vind je tips en instructievideo's waarmee je snel leert suppen. Ook vind je tientallen sup routes, verspreid door Nederland en Vlaanderen, waarmee je altijd een nieuwe plek kan ontdekken met je sup. De app is te downloaden voor iOS en Android.
  • Snelle en enthousiaste klantenservice. Loop je ergens tegenaan met je sup? Neem dan contact op met onze klantenservice. Een van onze sup fans neemt dan binnen een werkdag contact met je op, en vaak nog dezelfde werkdag.

  Kies je voor een sup van WANNAsup? Bekijk dan direct ons aanbod.

   

  Bekijk onze sup boards

  Meer informatie over opblaasbare sup boards

  Wil je meer weten over opblaasbare sup boards of de sup boards van WANNAsup? Kom dan langs bij onze sup winkel in Breda of neem contact met ons op.