ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Dinsdag 21 Juni 2023

  Loyalty membership - want bestaande klanten willen we belonen!

  Elke WANNAsup klant belonen we met levenslang loyalty membership

   

  Bestaande klanten hebben altijd een streepje voor gehad bij WANNAsup. Of het nu gaat over de aanschaf van een supboard of accessoires, service, exclusieve aanbiedingen of de vele tips & routes via onze app. Vandaar dat we vanaf nu een speciaal loyalty programma hebben voor al onze klanten die in het verleden hebben gekocht. Elke WANNAsup klant profiteert vanaf 6 juni 2023 levenslang van:

   

  20% korting op elke bestelling

  We hebben regelmatig ook exclusieve kortingen maar om iedereen die ooit een product heeft gekocht bij WANNAsup willen we belonen. Vanaf juni 2023 kun je altijd 20% korting krijgen op elke nieuwe bestelling die je plaatst (behoudens op aanbiedingen waar de korting al in is verwerkt). Dit doe je door bij de kortingscode mogelijkheid in de winkelwagen de volgende code in te vullen: loyaleklant Dus ga je binnenkort weer suppen en wil je nog een extra supboard of accessoires of op vakantie en wil je een mooie deal. Bestel deze dan snel.

   

  VIP klantenservice waarbij we een stapje extra doen

  Graag willen we bestaande klanten ook helpen met de juiste informatie om een sup te kopen, uit te breiden of te vervangen. We ontwikkelen ook steeds andere accessoires om het gebruik te vergemakkelijken en op het moment dat er een servicevraag is proberen we altijd mee te denken en het snel op te lossen. Doordat we zelf ook fanatieke suppers zijn weten we ook de ins en outs van suppen en delen deze kennis graag. Voor wie twijfelt kan altijd onze showroom op afspraak bezoeken. Klik hier om een afspraak te maken.

   

  Gratis meertalige app met tips, instructievideo's, routes, gifjes en nog veel meer

  We hebben een gratis app ontwikkeld (App Store & Google Play) ontwikkeld voor iedere (beginnende) sup fan. Deze is al meer dan 10000 maal gedownload en wordt per maand meer dan 25.000 keer geraadpleegd. We willen dat jij op ieder moment de belangrijkste sup informatie binnen handbereik hebt. Maandelijks vullen we de app aan met nationale en internationale sup routes, tips met afbeeldingen hoe je het beste kunt suppen, instructievideo’s om je skills te verbeteren of workouts te doen en allerlei video’s over het onderhoud van je supboard en accessoires. Daarnaast hebben we ook leuke gifjes en een handige aankoopgids voor iedereen die nog geen supboard heeft gekocht. Altijd handig als je een vriend of vriendin enthousiast wilt maken om ook een sup te kopen of het een keer uit te proberen. Alle verhuurbedrijven in Nederland staan er namelijk ook in.

   

  Klinkt best goed toch hoe we jou als trouwe klant willen belonen. Mocht je nu nog geen klant zijn of iemand kennen die klant wil worden, schrijf hem of haar dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en dan krijgen ze een welkomscadeau

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen